Sortiment

  Fåtöljer
Förvaring
Hemmabiomöbler
Matgrupper
Mediamöbler
  Pallar/lampbord
  Sadelstolar
  Satsbord
Shabby chic
Skrivbord
Soffbord
Soffor
Sängar
Utemöbler

Partners

Anmälan nyhetsbrev


Välkommen till Möblera hemma!

Vår affärsidé

Möblera hemma säljer och levererar kvalitetsmöbler till rätt priser med hjälp av modern logistik, kunnig och trevlig kundtjänst samt goda inköpskanaler – direkt hem till din dörr i hela Sverige.

Vår målsättning

Vårt mål är att erbjuda våra kunder prisvärda produkter för att möblera ett hem. Det lyckas vi med tack vare ett innovativt affärskoncept som innebär att vi bland annat eliminerar lagerkostnader och fördyrande mellanhänder, så att du endast betalar för det du verkligen sätter värde på – funktionella och kvalitativa möbler.

Vårt koncept

Vi samverkar enbart med marknadsledande aktörer inom möbeltillverkning, finans, internetteknik och logistik. Våra produkter håller hög kvalitet - klassas rent av som design möbler, vår affärsprocess är enkel och automatiserad, vår leveranskedja är beprövad och våra kostnader låga. Allt detta kommer dig som kund till gagn i form av kvalitetsprodukter till marknadens lägsta priser. Funktionella och snygga design möbler ska enligt oss inte behöva vara dyra.

Våra värderingar

För Möblera hemma är miljöansvar och goda arbetsförhållanden hos leverantörerna en förutsättning för att göra affärer. Vi tror på långvariga affärsrelationer med leverantörer som delar våra värderingar och som vill växa och utvecklas med oss. Vi begär att de skall respektera grundläggande mänskliga rättigheter och behandla sina anställda hänsynsfullt och rättvist. De är också förpliktigade att anstränga sig för att kontinuerligt minimera all miljöpåverkan. Möblera accepterar inte barnarbete i någon form. Vår ambition är att se till att ingen form av barnarbete är inblandat i någon del av tillverkningsprocessen av produkter till Möblera hemma och till dig som kund.

 

Kontakta oss gärna för ytterligare information.
Återigen - välkommen till Möblera hemma!

Bolagsuppgifter

Företagsnamn: Möblera Nordic AB
Adress: Hannäs Torestad 20, 655 91 KIL
Org. nr: 556681-3092
Bankgiro nr: 5066-2600
Telefon: 0554 - 101 10 (kundtjänst)
E-post: order@moblera-hemma.se

Ett liv och ett hem i balans. En perfekt dag börjar med att du vaknar utvilad i din Möblera säng i det svala och vackert utsmyckade sovrummet, stiger upp och blickar ut över den soldränkta altanen med de nyligen levererade sommarmöblerna i konstrotting. Magen kurrar och längtar efter frukost. Du känner doften av färskt nybryggt kaffe från köket där övriga familjen intagit matsalsmöbeln som utgör hemmets mittpunkt. Katten spinner i vardagsrummets lounge soffor framför den öppna spisen. Efter en god frukost tar du en dusch, väljer ut dagens outfit ur garderoben, glider iväg mot kontoret och en dag full av möten och möjligheter. Allt går din väg. Väl på hemmaplan igen efter att ha passerat gymet vankas middag i goda vänners lag och därefter avnjuter ni tillsammans en film i hemmabion i källaren. De nya recliner sofforna höjer filmupplevelsen till nya nivåer och får väl godkänt av dina gäster.

Copyright © 2005-2013 Möblera Nordic AB
Epost: order@moblera-hemma.se
O
rg.nr: 556681-3092